Juniocola

Direktlänk till inlägg 26 augusti 2008

bra dag ..vi vann

Av Löfgren - 26 augusti 2008 18:35

Idag har vi haft en RIKTIGT bra dag !! Trots regn.

Patrik, Ludvig och jag började (efter att de stora gått till skolan !) dagen med en liten loppisvända ;-).

Vi fyndade en cykel åt Ludvig, som har växt ur sin gamla under sommaren. Han blev jätte glad och den var silverfärgad och fin. Han tog en provtur direkt.

Vi fyndade även en fin gummibåt med åror och en alldelens ny flytväst! Det blir kul till nästa sommar.

Ludvig köpte en stoor läskig King Kong figur. Vattenpistol till Affe och bowlingspel till Gurra.

Efter det åkte vi hem och packade ur och rastade hundarna. Sedan åkte vi och åt på thai och sushibuffe. Gott som bara den. Vi hade mysigt och Ludde njöt.

När vi kom hem  fick jag den här!! Jippiie!!!

 

Passar urbra, eftersom vi ska dit och köpa inneskor till gymnastik åt både G och A imorgon...Jag hade visst döpt en lek åt bananföretaget ;-), jag kommer dessvärre inte ihåg vad den heter *ler*.





I år har  vi haft tur med tävlingar. Jag som typ ALDRIG har vunnit förut. I sommras vann vi en resa till hasseluddens yosaragi i Saltsjö-boo.Det var härligt. Vi myste hela dagen och fick god mat och badade, sedan mysig buffefrukost dagen efter.

 

 I våras vann hela familjen en weekend på Clarion Hotell Sign i Stholm.

Det kändes riktigt lyxigt!!

Vi bodde där i 2 nätter, så vi hann med både skansen, naturhistoriska, cosmonova och en vända till Slottet och såg högvakten. Även en härlig promenad i gamla stan njöt vi av.

Här är hotellet...

 

och här är vi på  takterrasen


Nu på em, var min pappa och hans fru här och firade Ludvig som fyller hela 5 år på Torsdag. Vi åt prinsesstårta och fikade. Ludvig fick dinousariebok, stämplar och en peng att handla för.

Som sagt...vi har haft en riktigt bra dag. Vad härligt att det finns sådana dar!!

Kram /L


 
 
Ingen bild

Kajsan

26 augusti 2008 19:49

Näää har du vunnit IGEEEN! Jag tävlar o tävlar men vinner INGENTING! Suuck...jaja grattis grattis iallafall!! Ses snart, kommer o grattar dig, Ludvig o Affe!
Kramar

 
camilla

camilla

26 augusti 2008 20:15

Men jösses amalia. Vad ni än gör köp ingen trisslott....moahaaaa!
Vilken härlig dag ni har haft.
Själv är jag på uselt humör. *surar* Bläää!
Grattis på er...är det inte en hel del kalas på g nu...eller är jag helt fel ute?

http://www.bentley.bloggagratis.se

 
camilla igen

camilla igen

26 augusti 2008 20:19

Ett litet stavfel i min länkadress under dina länkar...funkar viss inte med beTley. *fniss*

http://www.bentley.bloggagratis.se

 
lotta

lotta

26 augusti 2008 20:33

jo, camilla, det är det. Ludde 28 aug, jag den 4e sept och Alfred, som fyller 7 år den 9e sept. Mycket tårta på G. Så nu har vi laddat med fikabröd, om ni har vägarna förbi ;-)
Och Kajsa...lycka till!! hi,hi

http://www.123minsida.se/juniocola

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Löfgren - 26 april 2016 14:48

Amen äntligen kom solen. En stund iallafall, skönt att kunna sitta ute och ta en kopp kaffe och skriva lite. Gäller att passa på.Juni roffade åt sig en solsäng hon. Jobbat dygn igår så jag är lite trött idag. Slutade 8.30 imorse. Påvägen hem var...

Av Löfgren - 25 april 2016 10:11

  Idag jobbar jag dygnet. Hemma kommer det så mycket blommor och växter i landen. Vet ju inte vad som är ogräs och ej, vad som blir vackert eller bara stökigt. Söta små blå blommor utanför dörren. Imorgon när slutar ska jag skynda mig hem. Då k...

Av Löfgren - 24 april 2016 21:54

Vart en underbar kväll efter en dag med både kall blåst och hagelskur. Aprilväder de luxe. Var på hus och trädgårdsmässa i kvarnsveden idag... Kul att kika runt och bli inspirerad. Finns ju lite att göra på kåken här om man säger så. Men när vi g...

Av Löfgren - 24 april 2016 13:35


Sådär. Nu är huset brandsäkert så gott det går med brandvarnare i alla rum. Kul att det kommer lite finare brandsläckare /filtar. Hade helst velat ha solstickan släckare också (lite nostalgi) , men de var så små. (får väl investera i en sådan ti...

Av Löfgren - 23 april 2016 18:11


Jobbar idag men har det ganska lugnt. Kom på att jag har ju en gammal blogg. Tänkte att jag skulle försöka komma igång med den lite igen. Bland annat försöka dokumentera lite vad vi gör nya huset och så. Man tycker inte det händer så mycket men det ...

Skapa flashcards